Klacht: stoppen van betalingsregeling

op 03 februari 2018 over CJIB in de categorie Incassobureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb geen telefoon dus na meerder boetes die ik kreeg voor onverzekerd scooter ging ik brieven schrijven zonder resultaat boetes werden steeds verhoogd en kon geen regeling treffen uiteindelijk aangetekende brief gestuurd werd de regeling toegekend 3000 € ik had betaald daarna kreeg ik een brief telaat betaald etc gebelt en aangegeven dat ik gewoon elke maand zou betalen maar geen vaste datum had ivm 4 weekelijkse loon ik had net weer het maandbedrag betaald kreeg ik brief wegens telaat betalen regeling gestopt allea uitgeled wilde verder niks horen dus ik weet niet war ik moet doen kan zon bedrag niet in 1x betalen heb een autistische zoon werk in veldhoven vanuit Helmond kan me rijbewijs niet missen of gegijzeld worden elke dag angst stress terwijl ik al ellende genoeg heb met me zoontje 10 schadevrije jaren nooit boetes gehad of aangehouden of roekeloos rijgedrag en dan zo gestraft worden ik kan en wil betalen maar hoe als de regeling is gestopt

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als ik gewoonkan Blijven betalen elke maand en ik biet eke dag angst en stress heb over wat er gaat gebeuren

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een email gestuurd naar CJIB over deze klacht.

Bericht van CJIB

1 maand geleden - Geachte mevrouw Pool, Ik heb u gebeld op het genoemde telefoonnummer, maar helaas heb ik u niet kunnen bereiken. Ik heb meer informatie nodig om uit te zoeken of ik u kan helpen. Daarom vraag ik u vriendelijk om telefonisch contact op te nemen. U kunt ons bellen op werkdagen tussen 08:00 en 17:00 uur. Het telefoonnummer is 058 – 215 95 55. Als dit niet mogelijk is, adviseer ik u een klachtformulier in te vullen met al uw gegevens. Dit kunt u doen op www.cjib.nl. Met vriendelijke groet, Nathalie Klachtbehandelaar

Reactie van de melder van de klacht chanellajojo

1 maand geleden - 0633855578

Reactie van de melder van de klacht chanellajojo

1 maand geleden - Het staat op naam van mijn man es martis 4 november 1984

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Deze klacht is zojuist door CJIB in behandeling genomen

Reactie van de melder van de klacht chanellajojo

1 maand geleden - hartelijk dank de verbinding werd verbroken helaas ik heb afgelopen maandag opnieuw een brief gestuurd met daarin mijn verhaal il heb heel duidelijk aan de mevr verteld dat ik niet mezelf aan de regeling van elke 12de van de maand kan betalen als de mevr zegt dat dat word opgelost ga ik er vanuit dat dat zo is ik heb eind dec mijn 13 de maand gekregen waardoor ik meteen heb betaald en dat was behin januari op jullie rekening 2 weken later kreeg ik mijn normale loon heb ik weer betaald maar toen kreeg ik de brief dat de regering gestopt is en nu dat bedrag voor het einde van de maand moet betalen wij hebben niet veel zijn beide hardwerkend mensen wij hebbem geen spullen van waarde of dure auto waarom moet het probleem dan nog groter worden dan het al is door beslag te leggen of vordering rijbewijs of gijzeling terwijl ik gewoon meerder keren heb aangegeven gewoon te willen betalen aub help mij

Alle klachten die gemeld zijn door chanellajojo