Klacht: stoomgenerator met gratis leifheit plank

op 28 september 2011 over Marskramer in de categorie Huishoudelijke winkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Met een enorme strijk in `t vooruitzicht besloot ik;nu haal ik direct zo`n super stoomgenerator.En omdat ik na 23 jaar wel een nieuwe plank kon gebruiken dacht ik met de folderaanbieding m`n slag te kunnen slaan..Helaas..in de winkel aangekomen vertelde een enigszins bedremmeld winkelmeisje me dat ik de generator zo mee kon nemen,maar dat de plank via Leifheit gaat…Dat vond ik erg irritant en bovendien niet in de folder vermeld.Het meisje was al blij dat ik niet (zoals een klant voor mij)tegen haar tekeer ging.Naar de Lidl gereden voor sperciebonen en….daar een compleet strijksystheem gekocht.Weliswaar 100,- duurder,maar ook veel moderner en….compleet mee te nemen!Jammer,Marskramer.

Gewenste Oplossing:

Geen,ik heb het zelf al opgelost maar hoop wel in belang van de winkelbedienden dat dit soort acties voortaan duidelijk vermeld worden in de folder zodat zij niet te maken krijgen met teleurgestelde en zelfs boze klanten..

Alle klachten die gemeld zijn door flonkiewaus