Klacht: Stoelen 1A 20 & 22 zeer slecht zicht

op 13 augustus 2017 over Circustheater in de categorie Theater

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik wilde mijn man verrassen met een voorstelling de Lion King waarbij we de helft niet hebben gezien, jammer genoeg. Als je op de rij 1A stoel 20 en 22 komt te zitten zie je de helft van de voorstelling niet. Je kijkt tegen het podium aan. De voorstelling wordt voor een deel achter op het podium opgevoerd waarvan je niets ziet. Wat ik zeer teleurstellend vind is dat het circustheater dit moet weten. En dat ik bij de aankoop van mijn kaarten geen keuze had. Met bijv. een tekst “Let op!! beperkt zicht” dan had ik de keuze gehad. De kaarten zijn niet goedkoop en daardoor heel jammer dat een avond waar wij ons op verheugde zo verpest wordt. Ik hoor graag van jullie.

Gewenste Oplossing:

De voorstelling zien vanaf een plaats met volledig zicht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een email gestuurd naar Circustheater over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door EllenP