Klacht: stoel inclusief kussen is bij leen bakker exclusief kussen

op 16 juni 2010 over Leen Bakker in de categorie Woonwarenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik kocht 4 tuinstoelen Op het kaartje dat aan het showmodel hing stond de prijs 69,95 , verder materiaal waarvan gemaakt was OOk stond er inclusief kussen, wat voor mij betekent dat dat inclusief was bij de prijs op het kaartje van dat product (ert stond geen aparte prijs kussen vermeld) Bij het afrekenen moest ik 19,95 per kussen betalen. Dat inclusief kussen klopt niet volgens hen want staat niet in de kassa.

Gewenste oplossing

Ik wil gewoon wat er op het kaartje staat. Stoel inclusief kussen voor 69,95.
Liefst thuisbezorgd want ik ben moeilijk ter been.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Leen Bakker in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door Aline van der Marel