Klacht: Stilzwijgend verlengen ondanks vooraf afgesproken contracttermijn

op 06 mei 2016 over bedrijvenpagina.nl in de categorie Online Gidsen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Bij het inschrijven dat inderdaad, zoals vele hier al zeggen, behoorlijk agressief gaat ben ik erin getuimeld voor enkel 1 jaar.
Althans dat had ik afgesproken met hen.
Ik had gebeld met hen om te vragen hoe het zat met de nieuwe factuur.
Daar werd direct heel agressief en grof op gereageerd, een telefoniste-on-steriods die deed alsof ze een firewall was, volhouden dat het allemaal in de algemene voorwaarde staat, en ze had het over dat ik 2 maanden voor het einde van het contract had moeten opzeggen en dat dat was verteld, maar dat is mij nooit verteld. Ik had gewoon voor enkel 1 jaar afgesproken en klaar.

Nou weet ik dat Opgelicht.nl ook een uitzending had over dit soort praktijken waarbij dit soort malafide organisaties als bedrijvengids.nl de opgenomen gesprekken wijzigen zodat het in hun voordeel is.

Dit allemaal voor factuurtjes van €250,- ex btw per melding op hun pagina.

Dit moet echt gestopt worden.

Gewenste Oplossing:

Wanneer zij zich aan de afspraken houden die telefonisch waren gemaakt. Dat ik enkel voor 1 jaar zaken wou doen met hen, om te kijken of het wat was of niet, want zo was dat ook afgesproken.

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar bedrijvenpagina.nl over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door anwarmaharban