Klachten over Stella Fietsen in Nunspeet

Hieronder kunt u zijn welke klachten, complimenten en suggesties er over Stella Fietsen in Nunspeet zijn gemeld. Lees meer >

97% van alle klachten opgelost. Nog 3 klachten nodig voor een plaats in de categorie Fietsenwinkel

97%
47 klachten gemeld
0 openstaande klachten
1 klachten in behandeling
46 klachten opgelost
5.1 /10
28 stemmen
28

Tijdslijn

Wij hebben op 3 mei 2 nieuwe Stella trekking black fietsen besteld Deze konden na 6 weken geleverd worden aldus het filiaal te Doetinchem Helaas dit gebeurde niet het zou augustus worden Dat gebeurde ook niet en intussen kregen we... Lees meer

Hufterige tv-reclames

Klacht van op 07 oktober 2019 over Stella Fietsen in Nunspeet in de categorie Fietsenwinkel

Daan van Renselaar van Stella Fietsen maakt op hufterige manier reclame op tv, door spotjes in de vorm van: Dit programma wordt mede verpest door Daan van Renselaar van Stella Fietsen. Die reclames duiken zomaar ineens midden in een programma... Lees meer

Klacht over fiets

Klacht van op 15 september 2019 over Stella Fietsen in Nunspeet in de categorie Fietsenwinkel

29-07-2019 kreeg ik eindelijk mijn Stella Storm Grey, na lang wachten en daarna wat opstart problemen, was ik eindelijk blij. Ik kreeg een frame ,maat S, had ik al mijn twijfels bij, maar maat M kreeg ik niet mee. Nu waren... Lees meer

Zie ons uitvoerig hierboven omschreven in de aangerichte mail en schrijven en de beloofde toezegging om ons terug te bellen is nooit gebeurd. Telken kere moesten wij weer bellen. Ik wil nogmaals mijn verontwaardiging en afkeuring uit spreken over de... Lees meer

Drama

Klacht van op 05 september 2019 over Stella Fietsen in Nunspeet in de categorie Fietsenwinkel

Deze klacht is een vervolg op mijn eerdere klacht. Wij dachten dat het niet erger maar na toezegging van nieuwe fietsen ter vervanging van onze 2 nieuwe fietsen met de nodige klachten benoemd in mijn eerdere klacht hier ons vervolg verhaal. Telefonisch... Lees meer

Op 21 augustus mijn twee bestelde stella Livorno fietsen in Nunspeet opgehaald. We zijn in de winkel eigenlijk verplicht om de fietsen zelf op te halen, een leuke dag met een bezichtiging en aan het rad draaien zou... Lees meer

Stella FietsenAanhef: Fam. Voorletters: G Achternaam: Kok Straat: Het Egbertink 6 Huisnummer: 6 Postcode: 7582 DE Woonplaats: Losser Telefoonnummer: 06-53136158 Emailadres: gerardkok52@outlook.com Bonnummer: 123456789 Omschrijving Klacht: Op 9 augustus 2017 hebben wij een fiets in ontvangst mogen nemen van Stella type Dolce damesfiets, vandaag heb ik de banden weet opgepompt omdat de fiets meegaat op vakantie naar Spanje, wat mij opviel... Lees meer

In februari 2017 heb ik een fiets bij jullie aangeschaft, de Vicenza. Dit heeft vanaf het eerste moment een aanschakeling van mankementen aan de fiets opgeleverd. Nadat 2 motoren, 1 acculader en een accu waren vervangen waren er weer problemen... Lees meer