Klachten over Stella Fietsen in Nunspeet

Hieronder kunt u zijn welke klachten, complimenten en suggesties er over Stella Fietsen in Nunspeet zijn gemeld. Lees meer >

87% van alle klachten opgelost. Beoordeeld als nr. # 1 van 4 Fietsenwinkel

87%
58 klachten gemeld
0 openstaande klachten
7 klachten in behandeling
51 klachten opgelost
7.0 /10
61 stemmen
61

Tijdslijn

Ik reed nog geen 50 meter en opeens een gerammel en kon ik niet verder rijden. De kettingkast is totaal ontwricht en tussen de spaken gekomen. Ook dus ook het kettinghuis heeft schade. Ik ben totaal overstuur. Moet over mijn ebik- fietsangst heen... Lees meer

slechte service

Klacht van op 27 juni 2018 over Stella Fietsen in Nunspeet in de categorie Fietsenwinkel

Nadat ik de folder met prijzen heb aangevraagd en de dag erna gelijk gebeld werd om een afspraak aan huis te maken ,wat overigens heel goed was met een man met een vlotte babbel waar alles kon, hebben wij toch... Lees meer

Fiets verzekering

Klacht van op 06 juni 2018 over Stella Fietsen in Nunspeet in de categorie Fietsenwinkel

Op advies van de verkoper ben ik meegegaan met een fietsverzekering terwijl hij mij de kosten niet kon vertellen. Na levering was de fiets niet verzekerd en ik heb dit zelf online geregeld bij de ANWB. Achteraf kwam de Stella verzekering... Lees meer

Afgelopen maandagmorgen omstreeks 08:30u gebeld aangenomen op de aller vriendelijkste manier door Mellenie. Monteur zou mij terugbellen. Gebeurd om 16:00u. Deed suggestie of een andere oplader sturen of naar het dichts bij zijnde filiaal (Badhoevedorp) gaan. Dat laatste gedaan, ook... Lees meer