Klacht: Steeltjes en pitjes van appel in de taart

op 30 oktober 2011 over HEMA in de categorie Warenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 28-10-2011 heb ik kruimeltaart voor mijn verjaardag gekocht (omdat er in kruimeltaart geen gelatine zit heb ik voor deze gekozen) toen ik de taart aan de gasten serveerde hoorde ik paar van hen zeggen dat er veel harde dingetjes van de appel in zaten o.a. pitten en steeltjes van appels en ook pitjes van de rozijnen zaten er in het was dus helemaal geen lekkere taart niet leuk voor mij en ook niet voor de gasten blijkbaar word de kruimeltaart niet zorgzaam bereid !!

Gewenste Oplossing:

Ten eerste dat de taarten zorgzaam wordt bereidt.

De oplossing licht aan u zelf maar ik vind het wel jammer dat ik mijn verjaardags taart in de prullenbak moest gooien.

Alle klachten die gemeld zijn door ksaricay