Klacht: Status “bezorgd” maar nooit ontvangen

op 27 september 2017 over DHL in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Maandag 26 september zou mijn pakket bezorgd worden tussen 14.00 en 18.00. Ik was de hele dag niet aanwezig. Rond 22.00 kwam ik thuis en keek ik meteen in de brievenbus. Geen \\\\\\\”niet-thuis\\\\\\\” briefje van DHL. Volgende dag gekeken via track en trace waar mijn pakket nu blijft. Word er aangegeven dat deze om 20.08 bezorgd is. In elk geval niet bij mij en ook niet bij mijn buren! De bezorger in kwestie mag dit pakket heel gauw gaan afleveren bij mij!

Gewenste Oplossing:

Mijn pakket daadwerkelijk ontvangen en de desbetreffende bezorger aanspreken.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar DHL over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door DHL in behandeling genomen

DHL

Heeft op 27 september 2017 om 14:26 geantwoord

Geboden Oplossing:

Goedemiddag,

Bedankt voor het melden van uw klacht. Volgens onze gegevens is het pakket inderdaad bij u bezorgd. Indien u of uw buren de zending niet hebben ontvangen, adviseer ik u om dit te melden bij de verzender. De verzender van het pakket zal het dan samen met DHL verder oppakken, zodat uitgezocht kan worden of de afgeleverd scan juist is en zo ja, waar de zending is bezorgd.

Hartelijke groet,

Tom
Webcare
DHL Parcel

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat DHL een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Heeft op 27 september 2017 om 15:39 geantwoord

Ik ga absoluut niet akkoord. Of de afgeleverde scan juist is? Nou nee anders had ik mijn pakket wel gehad! Lijkt mij niet heel moeilijk om te zien welke bezorger dit pakket zogenaamd aan mij heeft afgeleverd, en hem/haar even te vragen waar het gebleven is. Kleine moeite!

Alle klachten die gemeld zijn door Rovandelft