Klacht: Stalking door Straetus

op 06 juli 2016 over Straetus in de categorie Incassobureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb van Straetus op 10-04-2016 een email gehad, dat ik een factuur niet betaald zou hebben. Ik heb teruggemaild dat ik nooit iets heb ontvangen. Straetus heeft mij de factuur van het bedrijf gestuurd. En heb deze factuur toen ook betaald, dit was de eerste keer dat ik deze factuur zag. Ik weiger de incassokosten te betalen, omdat ik nooit de emails heb gekregen, ook vraag ik al sinds 10-04-2016 om de betreffende emails aan mij te laten zien, met hierop de naam van de afzender, naam van ontvanger, datum en tijd. Maar nooit krijg ik deze, want deze zijn er ook niet, Nu wordt ik wekelijks 2 gestalkt door Straetus. Met belachelijke en lachwekkende bedreigingen. Ik zal nooit betalen en wil graag naar de rechter. Maar dit willen ze niet.
Ze hebben mij ook onterecht aangemeld bij wanbetalers online.

Gewenste Oplossing:

Niet meer lastiggevallen worden door Stratus.
Incasookosten verscheuren
Naam weghalen bij Wanbetalers Online

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Straetus over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Straetus in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat Straetus een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Straetus

Heeft op 03 augustus 2016 om 13:39 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Alle klachten die gemeld zijn door rasputin