Klacht: sprookjesboom behang alles uitverkocht.

op 17 oktober 2011 over Karwei in de categorie Bouwmarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mij is precies hetzelfde overkomen bij de karwei in bergen op zoom,Zaterdag de folder binnengekregen en zondag koopzondag er naar toe ik kreeg hetzelfde te horen alles was uitverkocht en ook niet meer te bestellen of aan te komen incl het dekbed wat ik voor mijn zoontje wilde kopen…

Ik vind het absoluut een raar verhaal en ik vind het dan ook een misleidende actie van de karwei om het in de folder te zetten en dat je dan vooral de informatie krijgt dat er ook niet meer aan te komen is.

Kan iemand mij en vooral mijn zoontje helpen hier nog aan te komen????

Gr Miranda

Gewenste Oplossing:

Ik wil graag het behang en het dekbed alsnog kunnen kopen...

Alle klachten die gemeld zijn door hetnagelboetiekje