Klacht: Sprayunits na een keer gebruiken verstopt

op 02 mei 2017 over HG in de categorie Schoonmaakproducten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb nu drie flessen HG schimmelreiniger die bijna vol zijn en niet meer sproeien. Ik heb de sprayunits in warm water een half uut laten weken, maar dat helpt niet. Het is een prima product, maar als ik elke fles maar een keer kan gebruiken is het veel te duur.

Gewenste Oplossing:

Als de sprayunit verbeterd is en ik de flessen kan gebruiken tot ze leeg zijn.

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over HG

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over HG nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door rademakers44