Klacht: Splinternieuwe hoekbank met mankementen

op 19 mei 2017 over Seats and Sofas in de categorie Meubelwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

hoi

gisteren hebben wij onze nieuwe hoekbank opgehaald.

het was helemaal verpakt met karton en plastic.
Thuis gekomen hebben we het uitgepakt en ontdekten dat die niet in orde was. 1 poot was foutief gemonteerd en lag er zo naast. 1 poot was ingedeukt. 2 naden waren niet dicht. een onder doek was gescheurd. de gehele bank zat onder de hout schilfertjes.

wij hebben dit gisteren gelijk telefonisch gemeld. zij zouden vandaag terug bellen met een passende oplossing. het idee was om de meubel maker kosteloos bij ons langs te sturen. want ik kan het niet zelf brengen en het is niet mijn fout dat het zo is. echter het is al 1400 uur en nog niks gehoord. de situatie heb ik vanochtend ook op de mail gezet naar hun.

dit alles kan eigenlijk niet. ik ben echt boos. ik heb 1000e uitgegeven en wil ook een schone en goede bank. ik ben ook verdrietig hierdoor.

ik heb ook met mijn rechtbijstand gebeld voor advies. zij hebben gezegd de reactie aftewachten omdat er wel de kans gegeven moet worden om het op te lossen.

in de winkel hebben wij zelfs met de manager, de zoon van de eigenaar gesproken. hij heeft volledige garantie toegezegd en op de order bon op geschreven.

ik hieronder maar 1 foto toevoegen. ik heb er meer. kan het ook versturen.

Kunnen jullie mij ook helpen?

mvg,

isa

Gewenste Oplossing:

wanneer ben ik tevreden? Als ik een schone hoekbank zonder mankementen ontvang. dus het product waar ik voor heb betaald. dan ben ik tevreden. ik zal het tot het laatste druppel aanvechten :-)

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een email gestuurd naar Seats and Sofas over deze klacht.

Reactie van de melder van de klacht isabeyda

1 maand geleden - vandaag ben ik niet gebeld door seats and sofa. ik heb maar zelf gebeld. er werk gezegd dat de manager er vandaag niet is. er is beloofd dat ik morgen voor 1200 uur gebeld gaat worden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Deze klacht is zojuist door Seats and Sofas in behandeling genomen

Bericht van Seats and Sofas

1 maand geleden - Beste Isabeyda, Wat vervelend om te lezen dat uw bank gebreken vertoond. Ik snap uw standpunt en kom graag samen met u tot een passende oplossing. Ik heb uw melding doorgezet naar de juiste contactpersonen. Zij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Met vriendelijke groet, Joshua Customer Service Seats and Sofas

Reactie van de melder van de klacht isabeyda

2 weken geleden - Vandaag in de avond trokken we het niet meer. Als consument zijn we aan het einde van ons latijn. Door de ernst van de situatie hebben we haat opgebouwd aan de hoekbank die we hebben gekocht. En niet een van kunnen genieten. per mail heb ik verzocht ons geld terug te geven. ik wacht de reactie af.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 week geleden - We hebben bericht ontvangen dat Seats and Sofas een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Seats and Sofas

Heeft op 14 juni 2017 om 16:52 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Reactie van de melder van de klacht isabeyda

1 week geleden - we wachten nog steeds. wel ben ik gebeld vanuit de winkel met de mededeling dat het 10 weken nog kan duren op mijn verzonden mail naar het hoofdkantoor. dit vroeg ik niet eens. ik wilde mijn geld terug. vanuit het hoofdkantoor heb ik nog niks vernomen schriftelijk. ik wil nog steeds mijn geld terug. de mevrouw van de winkel wilde even mij een lesje leren via de telefoon. ze kan de hik krijgen. wel heeft ze gezegd dat ze 3x recht hebben om het probleem op te lossen.

Heeft op 15 juni 2017 om 13:20 geantwoord

waarom staat de status op opgelost? het is helemaal niet opgelost moet nog 8 weken wachten voor mijn retour gestuurde bank. ik wil gewoon mijn geld terug!!

Alle klachten die gemeld zijn door isabeyda