Klacht: Sony Z3+ bij contract weigert

op 25 juni 2016 over T-Mobile in de categorie Mobiele Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste T-mobile,

Ik heb vorig jaar een Z3+ bij mijn abonnement gekocht, echter vanaf begin af aan sloeg de camera constant uit. Dit was ook een bekend probleem bij Sony en T-mobile. Ook na de software update weigert het toestel vaak dienst.

Na contact met T-mobile te hebben gehad, hebben zij gezegd. U moet bij Sony zijn, Sony stuurt mij weer naar T-mobile omdat het hun toestel is.

Sinds 2 weken ongeveer is de upgrade naar android 6 geweest, hierdoor zijn weer veel problemen ontstaan met de Z3+. Deze wordt weer bloed verziekend heet en loopt vaak vast bij licht gebruikt.
T-mobile wil het toestel ter reparatie aanbieden, maar dit heeft in mijn inzicht geen nut. Omdat het een processor probleem is, en weinig aan gedaan kan worden.

Gewenste Oplossing:

Ik zou het waarderen als T-mobile een goed werkend toestel levert, of het contract per direct stopt en ik een nieuw contract af kan sluiten met een goed werkende telefoon.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over T-Mobile

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over T-Mobile nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door MikeS