Klacht: Sluiten Paypal acccount

op 11 oktober 2017 over Paypal in de categorie Betalingsdiensten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Na 180 dagen (september 2017!) zou Paypal mijn rekening, na overboeking van saldo, opheffen! Na weken emailverkeer gisteren (10 oktober 2017!) mijn tegoed kunnen overboeken naar mijn bankrekening. Paypal wil mijn account niet sluiten; ik zou hun regels hebben overtreden. Ik heb echter geen enkele regel overtreden. Paypal echter wel! Talloze bewijzen naast zich neergelegd en de kopers steeds vergoed!

Gewenste Oplossing:

Account sluiten. Paypal is gebleken onbetrouwbaar te zijn en mag NIET over mijn persoonlijke gegevens beschikken.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Paypal

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Paypal nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door stolk47