Klacht: Sleutel reageerd nergens op

op 27 september 2016 over Mercedes in de categorie Automerken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste lezer ik heb een Mercedes W212 2010 2.2. De auto teed een tijdje raar als ik de sleutel in de contactslot deed pakte hij de elektrisiteit wel somd niet maar sleutel kan ik altijd ronddraaien soms pakte hij de sleutel ging de elektrisiteit aan maar starte hij niet en ineens naa paar weken zo gedaan te hebben deed de sleutel niks meer ben ik de reserve sleutel gaan halen die deed het maar ook op de zelfde manier en gisteren haal ik mijn sleutel uit de auto na gereden te hebben doet dez ook niks meer. Weet iemand waar dit precies aan licht ?

Gewenste Oplossing:

Als ik weet waar de probleem precies licht er word van alles gezegt maar zou graag duidelijkheid willen

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Mercedes over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door Edwinwinners