Klacht: Slechte stof bank

op 27 mei 2021 over Goossens in de categorie Meubelwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Een week na de bezorging van de key west bank is er wat water op gevallen. Na droog deppen is er een witte vlek ontstaan. Vervolgens deze vlek behandeld met het door Goossens verkochte middel, werd het erger. Gelukkig (dacht ik) had ik de premium service aangeschaft maar deze weigeren er iets aan te doen. De reden: Ik heb de bank ontkleurd door er met water op te deppen. Ongelofelijk!

Gewenste Oplossing:

Of de vlek verwijderen of de bank opnieuw stofferen met wel degelijks stof, waar de prijs van de bank ook naar was!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een email gestuurd naar Goossens over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door AvanDun