Klacht: slechte service, betalen voor internet wat je niet kunt ontvangen, onbeleefd en onaardig personeel

op 12 juli 2016 over Tele2 in de categorie Alles-in-1

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Allereerst dien ik een klacht in tegen twee maanden moeten betalen voor een service (internet) die niet leverbaar is in mijn woning, aangezien ik de bekabeling niet heb (hetgeen objectief geconstateerd is). Ik werd na deze constatering (die door een medewerker van kpn is gedaan) door iemand van tele2 gebeld, namelijk Rena Monkou (?) bij wie ik aangaf dat ik mijn abonnement wilde stoppen (aangezien er geen aansluitmogelijkheid in mijn woning is). Ik gaf daarnaast aan dat ik een klacht wilde indienen omdat ik het heel oneerlijk vind om kosten te moeten betalen voor een service die niet geleverd kan worden. Rena Monkou wilde daar lang over discussieren en uitleg over geven, terwijl ik aangaf daar verder geen behoefte aan te hebben. Ik heb tot enkele keren toe verzocht de discussie te sluiten en mijn contract gewoon te stoppen. Dit deed zij niet, waarna de discussie uit de hand liep, waarbij Rena mij een ‘domme klant’ noemde en de telefoon erop legde. Hierna belde zij terug met de mededeling dat de verbinding ‘per ongeluk’ zou zijn verbroken. Toen zij mij hierna terugbelde heb ik aangegeven dat ik graag haar naam wilde weten omdat ik het niet netjes vond dat zij de telefoon erop legde. Zij wilde mij haar naam niet geven en zei dat het ‘niet boeide’. Hierna heb ik zelf weer contact met tele2 opgenomen om mijn contract op te zeggen en heb ik een collega gesproken, die mij toch haar naam gaf. Ik voel me echt extreem slecht behandeld.

Met vriendelijke groet,

Ellemijn Kuiper

Gewenste Oplossing:

Als ik geen abonnementskosten van 2 maanden hoef te betalen, en als excuses worden gemaakt voor het ophangen van de telefoon en zeggen dat ik dom zou zijn.

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Tele2

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Tele2 nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door ellemijn