Klacht: Slechte kwaliteit jeans tot 2 keer toe

op 07 oktober 2011 over Nudie jeans in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vorig jaar heb ik eenzelfde model en type spijkerbroek aangeschaft bij Men @ Work. Ben nadat er gaten ontstonden bij vooral het kruis teruggegaan naar de winkel en heb toen zonder probleem een nieuwe spijkerbroek ontvangen. Ik vond het een mooie en lekker zittende broek, dus heb hetzelfde model weer mee naar huis genomen. Nu, een aantal maanden later ontstaat er precies hetzelfde probleem. De spijkerstof wordt zichtbaar dunner bij het kruis en ook na het bij een gerenommeerd kleermaker te hebben laten dichtstikken, vallen de gaten er voor de tweede maal in. Ik heb meerdere Nudie Jeans, maar bij geen van die modellen dit probleem. Ik vind de prijs/ kwaliteit verhouding van dit model dus onder de maat en maakt mij aangezien dit 1 van de nieuwere modellen is huiverig naar het aanschaffen van nogmaals een Nudiebroek.

Gewenste Oplossing:

Ik zou schikken met een nieuwe broek.

Alle klachten die gemeld zijn door morrimoreno