Klacht: slechte kwaliteit

op 06 februari 2018 over GooHoo in de categorie Computer Games

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik heb 6 maanden geleden een playstation 4 gekocht. op hun site staat niks over dat het product slecht is en telefonisch zeggen dat ze alles controleren. ik heb nu 240 euro bepaald voor een ps 4 wat een verjaardag cado was. ik speel alles via online. nu wil ik samen met me broer spelen en blijkt dat al die tijd de cd speler het niet doet en cd niet leest. hun geven een garantie van 2 maanden ik ben nu 4 maanden erover heen. nu bel ik ze laten ze me gewoon in de steek en willen ze niks doen voor een fout die hun hebben gemaakt. ik heb gewoon 240 betaald voor een product dat stuk is waarvan hun zeggen dat het goed werkt.

Gewenste Oplossing:

als ik geholpen word

Alle klachten die gemeld zijn door ridgegarcia5