Klacht: Slechte bezorging en klantenservice

op 03 september 2016 over OPD koeriersdienst in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hallo.

Ik heb 4 dagen geleden mijn iPhone 6s besteld, en bij de bestelling bij tele2, zat een email, dat ik binnen 24 uur een email zou krijgen van OPD. Niet gehad. Daarna in een keer 72 uur, maar dat vind ik ook een beetje vreemd. Ik heb nagevraagd bij tele2 en OPD wat er aan de hand was. Bij tele2 zeiden ze dat het wel druk zou zijn, maar ze de telefoon voorradig hadden. Bij OPD hebben ze het er in een keer over dat dit niet zo was, ik rustig aan moest doen en gewoon geduld moest hebben. Dit had (en heb ) ik niet, want ik was onbereikbaar, mijn vorige had het plotseling opgegeven. En dan krijg je te horen dat het nog 2.5/3 weken kan duren… Ik vind dit niet heel erg normaal en ik had het best ook wel kunnen ophalen bij dixons ofzo, maar ook daar doen ze heel moeilijk over…

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn telefoon in het vervolg binnen de afgesproken tijden op de afgesproken dagen zou kunnen ontvangen. En als ze zeggen dat er een email komt, stuur deze dan ook!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over OPD koeriersdienst

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een email gestuurd naar OPD koeriersdienst over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door Lucas Nieuwenhuis