Klacht: Slecht contact, wil mijn verzending annuleren!!

op 07 mei 2017 over Fadello in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

fadello is niet telefonisch bereikbaar en ik wil zo spoedig mogelijk mijn bestelling annuleren! Het gaat om het pakketje van boeketcadeau.nl voor postcode 6214 AD, ik heb ook geen track & trace nummer gekregen. Gelieve zo snel mogelijk verzending te annuleren!

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als zodra dit bericht gelezen wordt de verzending geannuleerd wordt ipv dat het toch verzonden wordt op de volgende leverdag (maandag) voordat dit bericht gelezen wordt!! Het pakketje kan retour naar boeketcadeau met het bericht dat de verzender het wilt annuleren. Als het maar niet aankomt!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Fadello

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Fadello nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Maaktnietuit333