Klacht: Slecht bereikbaar, verkeerde indruk wekken

op 08 juni 2021 over Motortheorie.nl in de categorie Algemeen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Bij motortheorie.nl wekken ze de indruk dat je snel je theorie examen kan halen. Niets is echter minder waar. Ze geven aan dat je een voorkeursdatum krijgt. Mijn voorkeursdatum is 7 juni. Uiteraard geen examen en cursus op deze dag. Vervolgens kijk ik op mijn cbr en zie ik dat zij een examen in hebben gepland op 7 oktober. dit is bijna 5 maanden later. Ongelofelijk vervelend. Totaal niet de service die waarvan zij de verwachting kweken. In mijn ogen is dit pure afzetterij en valse/gebrekkige informatie.

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn geld terug krijg. Of als het examen ook maar enigszins rondom de voorkeursdatum plaats kan vinden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Motortheorie.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Motortheorie.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door henkjanwesterhof