Klacht: sinds oktober bank besteld nog steeds niet binnen !

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb sinds oktober een bank besteld levertijd was 12 weken, kwam goed uit want ik was bezig met verbouwing. In november werd ik al gebeld dat me bank binnen was HUH? Achteraf bleek dat ze niet de juiste bank hadden besteld, ze kwamen pas in januari achter toen ik naar de winkel ben gegaan om te vragen hoe het zit met me bank. Er zou dan een spoed bestelling geplaats worden , en binnen 2 weken zou die binnen zijn. Na de weken ben ik weer gegaan en bank was nog niet binnen, komen we erachter dat de bank pas eind feb is besteld. Werd weer aan ons gezegd even geduld te hebben in april komt het binnen. Weer gebeld weer verschoven…
Week 18 en week 19 komt die nu EGT binnen. vandaag gebeld en weer verschoven, problemen met de douane…

Nooit zijn wij op de hoogte gehouden, wij moeten altijd zelf bellen.

Gewenste Oplossing:

compensatie voor de vertraging , want dit is niet normaal dat je zolang op je bank hoort te wachten .

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Decor wonen & slapen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Decor wonen & slapen nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door aarti_angela@hotmail.com