Klacht: Sigaret valt steeds uit

op 02 oktober 2011 over Marlboro in de categorie Sigaretten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Nu heb ik wel het e.e.a. gelezen over zelfdovende sigaretten die vanaf 18 nov verplicht zijn binnen de EU, maar die zouden uitgaan als je de sigaret ongeveer 1 min niet gebruikt/eraan trekt, maar weet niet of ik al zulke sigaretten te pakken heb, maar mijn valt steeds uit als ik net over het midden heen ben. Ze smaken niet meer zo lekker en behalve dat ik ze steeds opnieuw aan moet steken moet je er heel hard aan trekken. Heel bizaar!!!

Gewenste Oplossing:

De oude sigaretten weer terug met dezelfde smaak, die niet net over de helft uitgaan ook al wordt ie gewoon gebruikt en weer normaal een trekje kunnen nemen en niet heeeeel hard moeten trekken voor dat laatste stukje

Alle klachten die gemeld zijn door xanthus