Klacht: servies beschadigd na gebruik van ecologische vaatwastabletten van AH

op 08 juli 2017 over Albert Heijn in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

geachte heer/ mevrouw,

ik heb voor het eerst ecologische vaatwastabletten gebruikt. Mijn glazen, bewaardozen, bestek…alles is een soort van beslagen, heek wazig geworden wat er niet meer af gaat. Ik ben naar de klantenservice in Culemborg geweest en ze gaven aan dat dit niet mag gebeuren. Ze verwezen me door naar deze site om een klacht in te dienen.
Mvg, Helen Ansing

Gewenste Oplossing:

niet

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Albert Heijn

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Albert Heijn nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Helen Ansing