Klacht: service , welk hotel

op 07 oktober 2011 over Fletcher Hotels in de categorie Hotels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik heb 3-10 een verrassings hotel geboekt voor 4 personen voor 4-10 en gelijk betaald, om 15.37 kreeg ik bevestiging maar niet waar heen te gaan, heb ik gebeld met nr 0347.750430 kreeg gezegd dat het binnen een uur op de mail zou staan wat om 21uur nog niet zo was, toen nogmaals gebeld, werd niet zo vriendelijk gezegd dat ik om 9 uur s`morgens moest bellen, dit gedaan werd gezegd dat het zo snel mogelijk zou maar aangezien we dit ook voor vrienden hebben geboekt en we ze om 9.30 zouden ophalen, zit ik nu nog te wachten op de mail en zijn we telaat op onze afspraak. het is inmiddels 10 uur geweest en nog niets gehoord. M.V.G M. Vermeulen

Gewenste Oplossing:

zou het niet weten

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Fletcher Hotels in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Fletcher Hotels een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Alle klachten die gemeld zijn door laraluna