Klacht: service na reparatie

op 19 oktober 2011 over Nokia in de categorie Electronica - GSM

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb nokia 6300 ter reparatie aangeboden bij nokia on-line repair service. Toestel na 4 weken weer teruggekregen. De klacht is niet verholpen. Maar ik heb wel voor een reparatie betaald. Wel is er meer afgeschreven van mijn rekening dan ik on-line met de reparatieservice overeen ben gekomen. Inmiddels 4 maal met nokia of de reparatieservice gemaild. Tot op heden geen enkele reactie gekregen op mijn E-mails.

Gewenste Oplossing:

Ik wil gewoon een reactie op mijn e-mails. Het teveel betaalde bedrag terugstorten op mijn rekening. En antwoord op de vraag op mijn GSM wel of niet gerepareerd kan worden.

Alle klachten die gemeld zijn door jacqueline56