Klacht: Schoenen zijn niet waterdicht

op 29 juni 2021 over Ecco in de categorie Schoenenwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn golfschoenen, Gore-Tex, extra width, 43 eu, zijn niet waterdicht. Zelf bij nat gras, houd ik mijn voeten niet droog. Ongeveer 3 maanden geleden heeft de verkoper, Golfshop Heelsum, Forgolfers, de lekkende schoenen vervangen, maar ook het nieuwe paar zijn verreweg van waterdicht. Onbegrijpelijk dat zo’n comfortabele schoen, ondanks de claim van de fabrikant, niet beantwoord aan de verwachtingen op het gebied van waterdichtheid.
Ik ben benieuwd naar uw reactie, met name ook naar uw bewering dat de nieuwe Ecco’s, Biom 114, wel waterdicht zouden zijn.
Vriendelijke groet,
Hans van Pagee

Gewenste Oplossing:

Als de Ecco schoenen conform de claim van de fabrikant waterdicht zijn en uw mij deze schoen wilt leveren.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Ecco

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 weken geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Ecco nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Page1