Klacht: Schoenen worden niet retour genomen

op 31 augustus 2018 over Gucci in de categorie Mode

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Twee weken terug schoenen gehaald bij Gucci in de Bijenkorf Amsterdam. De dame die ons hielp bleef aandringen dat de maat goed was en een maatje groter echt te groot was. Thuis even nog een keer gepast en ze waren toch echt te klein. Toen ik ze wilde terugbrengen, werd me verteld dat de schoenen gedragen zijn en dat ze zijn beschadigd. De schoenen zijn helemaal niet gedragen en alleen even aangepast om te kijken. Ze zien er dus ook nog gewoon prima uit.

Gewenste Oplossing:

Wanneer Gucci de schoenen retour neemt en ik mijn geld terug krijg.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Gucci

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Gucci nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Meri Vekilian