Klacht: Schoenen worden niet geleverd en ik krijg geen contact

op 28 oktober 2011 over Haven Sports in de categorie Sportwinkel

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Zeven weken geleden heb ik twee paar schoenen besteld bij Haven Sports. De veldschoenen hadden een levertijd van 2-3 dagen en de zaalschoenen hadden een levertijd van 3-7 dagen. Na ruim twee weken was er nog niks geleverd en had ik ook nog niks gehoord. Ik ben toen zelf gaan bellen en toen bleek dat de zaalschoenen er nog niet waren. Met wat moeite heb ik het toen kunnen regelen dat de veldschoenen alvast opgestuurd werden. Het heeft toen nog een week geduurd, maar toen had ik toch eindelijk de veldschoenen binnen. Nog eens twee weken later waren de zaalschoenen nog steeds niet binnen en ben ik weer contact gaan zoeken. Eerst kreeg ik een bandje dat de zaak wegens vakantie gesloten was en dat ik wel kon mailen. Dat heb ik toen ook gedaan, geen reactie. Vanaf maandag 24 oktober zou de zaak weer open zijn, dus toen ben ik weer gaan bellen. Nog steeds hetzelfde bandje, dus weer gemaild. Een paar dagen nog steeds geen contact, wel een ander bandje: wegens persoonlijke omstandigheden gesloten, wel bereikbaar via de mail. Dus maar weer een mail gestuurd, maar nog altijd geen reactie. Ik zie het somber in en weet ook niet meer wat ik nu nog kan doen………

Gewenste Oplossing:

In ieder geval dat ik gebeld wordt en dat ik op zijn minst te horen krijg wanneer de schoenen geleverd gaan worden en vervolgens dat ze ook echt geleverd worden, want ik wil die schoenen nog steeds graag hebben. Als dit niet meer mogelijk is, wil ik natuurlijk mijn geld terug.

Alle klachten die gemeld zijn door Petra1974