Klacht: schoenen betaald en niet ontvangen

op 26 juli 2017 over vans schoenen in de categorie Schoenenwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

op 14.7. schoenen voor mijn zoon besteld (2 tot 4 dagen levertijd). wel e mail ontvangen. order was in behandeling…en dit na 10 dagen nog steed. dus maar een mail geschreven wat er aan de hand is. kreeg mail terug dat de computer de order geannlleerd had en het geld is terug gestort…ik heb het nu op 26.7.17 nog steeds niet ontvangen. gisteren nog een mail gestuurd, dat ik mijn geld terug wil. antwoord was: wat vervelend voor u en ze bieden mij 15 procent op de volgende koop aan.

Gewenste Oplossing:

als ik mijn geld terug krijg. ze hadden meteen moeten reageren dat er een storing was met de pc en niet pas als ik bel. had ik niet gebeld, wat was er dan gebeurt???

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over vans schoenen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over vans schoenen nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door bcker1