Klacht: Schoenen al na maand kapot

op 13 oktober 2017 over Adidas in de categorie Sportmerken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een paar Adidas schoenen gekocht anderhalve maand geleden en daarbij heb ik ook nog specifiek gevraagd of die stof niet kapot zou gaan bij de tenen, ze zeiden echt met volle overtuiging nee dus ik dacht het wel goed zat.. Niet dus.
Ben ik vandaag vervolgens terug naar de winkel gegaan maar ze wouden er niks aan doen, dit is toch geen klantenservice? Ik vond Adidas echt geweldig en ik ben al heel lang een vaste en trouwe klant maar dit vind ik toch echt schandalig. Ik ben een student, ik werk hard voor mijn geld en vervolgens zijn de schoenen van 140 euro al na een maand kapot.. Vind dit gewoon echt niet kunnen

Gewenste Oplossing:

Wanneer er wat met mijn klacht wordt gedaan en ik mijn geld terug krijg of een of andere compensatie. In ieder geval iets.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Adidas

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Adidas nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Rosamerije