Klacht: De slechtste ervaring

Alwyssi op 19 januari 2022 over Schipholtickets.nl‎ in de categorie Online Vliegtickets

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Dit is geen Nederlands bedrijf en bestaat niet in Nederland. Het is geen betrouwbaar bedrijf. Het heeft geen contactgegevens, geen klantenservice, geen telefoonnummer, geen e-mailadres, geen WhatsApp, geen Facebook, niets. Ik heb ze minstens 15 verzoeken gestuurd (naar een e-mail die ik op het net heb gevonden) om de e-mail die aan de boeking is gekoppeld te wijzigen of bij te werken, maar zonder succes. Ik heb dit bedrijf alle bewijzen gegeven,maar dat hielp helemaal niet. De reden is heel simpel, ze kunnen het gewoon niet.
De eigenaar van schipholtickets is in Madrid ( Spanje) gevestigd. Als je een probleem hebt, kun je ook geen contact opnemen met Madrid. Ze publiceren alleen een faxnummer!!
De ervaring die ik had met dit bedrijf is de ergste in mijn leven. Ik stuurde allerlei verzoeken en e-mails, vanaf mijn e-mailadres en vanuit de e-mail die aan de boeking was gekoppeld. Resultaat: Geen succes, geen antwoord of een niet-professioneel antwoord. Ze zijn gewoon niet in staat om iets te doen.

Gewenste Oplossing:

Dat dit bedrijf en andere bedrijven duidelijke contactgegevens moeten hebben (binnen Nederland)

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Schipholtickets.nl‎

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Schipholtickets.nl‎ nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Alwyssi