Klacht: Schimmel op opbergrekken

op 19 mei 2016 over Gamma in de categorie Bouwmarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb op 14 juli 2015 via de gamma webshop een tweetal opbergrekken (productnummer 267601) gekocht. Nu zie ik dat alle houten platen (5 per opbergrek) volledig beschimmeld zijn, zowel aan de bovenkant als aan de onderkant. Deze opbergrekken staan in de berging en de ruimte wordt worden gewoon voldoende geventileerd. In de handleiding staat nergens dat deze opbergrekken niet geschikt zijn voor een berging. Ik heb op 11 mei een klacht ingediend bij Gamma via het contactformulier, maar heb hier helaas nooit een reactie op ontvangen.

Gewenste Oplossing:

Wanneer alle platen 2 x 5 stuks vervangen worden door platen die niet gevoelig zijn voor schimmel.

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Gamma

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Gamma nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Eyup Tasan