Klacht: Schijf werkt niet

op 30 september 2011 over Microsoft in de categorie Software

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

3 Jaar geleden computer gekocht bij Yorcom Vlaardingen. XP was geïnstalleerd, het schijfje er ook bij geleverd. Na problemen met de pc, voeding en moederbord vervangen, wilde ik de onbeschadigde nog nooit gebruikte ‘Microsoft Windows XP Home Edition’ gaan gebruiken om opnieuw XP te installeren. Na diverse pogingen terug naar Yorcom, met een test hebben zij geconstateerd dat de schijf onbruikbaar is. Dit heeft mij dan onnodig geld gekost om door hen XP te laten installeren terwijl ik dit werk al zeker 30 keer gedaan heb op diverse computers waarop ik zonder problemen altijd XP heb kunnen installeren.

Gewenste Oplossing:

Een nieuwe goed werkende CD met Microsoft Windows XP Home Edition in het Nederlands.

Alle klachten die gemeld zijn door Wybertje