Klacht: Schatting meterstanden en welkomstpremie

op 10 maart 2020 over Van de bron in de categorie Energieleveranciers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hallo,
Van de bron heeft mijn gasverbruik geschat voor de laatste maand van de levering. Vanaf 1-1 tot 2-2 is het geschat verbruik 227m3 terwijl het verbruik voor de overige 11 maanden 976m3 was. Ik vind dit niet reëel. En juist omdat vanaf 1-1 de belasting op gas fors is gestegen zeer nadelig voor mij. Zij zeggen dat het een berekende schatting is maar dat vind ik niet voldoende.
Daarnaast is mij een welkomstbonus beloofd van €270. Omdat zij in hun voorwaarden hebben staan dat bij 1 stornering er al betalingsverzuim is kan ik naar deze bonus fluiten. Ook ben ik via easyswitch dit contract aangegaan met andere voorwaarden dan waar zij vanuit gaan. Ik voel mij bestoken door Vandebron. Kan ik hier iets mee?
Mvg Laurens Hoogerduijn

Gewenste Oplossing:

Als de eindafrekening wordt aangepast

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Van de bron over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Van de bron in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door Laurenzho