Klacht: Schandalig behandeld door DHL supervisor

op 16 juni 2016 over DHL in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik wilde mijn klacht uitleggen bij het afhaalcenter Zwolle en het werd niet genoteerd. Ik gaf aan dat de bezorger niet overdag is geweest en dat ik het lastig vond dat het pakket niet bij een parcelshop in de buurt is bezorgd. Ik kreeg gelijk de volle laag dat ik maar thuis had moeten zijn en dat het mijn eigens schuld is. Ik heb toen aangegeven dat via het track en trace code niet te traceren was hoe laat het pakket zou komen.. Vervolgens moet ik bij dat afhaalpunt een half uur wachten omdat mijn pakket is zoekgeraakt en krijg niet eens een excuses en wordt bot te woord gestaan. Echt heel erg boos ben ik op de manier hoe ik te woord ben gestaan. De supervisor was in elk geval in één ding super en dat was mij afschepen! Belachelijk behandeld!!!

Gewenste Oplossing:

Ik wil een excuses en mijn bezorgkosten teruggestort zien op mijn rekening.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar DHL over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door DHL in behandeling genomen

Bericht van DHL

3 maanden geleden - Beste heer Looijen, Uw klacht op deze website heeft te lang geen aandacht van ons gekregen, hiervoor onze excuses. Wel vinden wij dit zeer belangrijk om hier melding van te maken. Ik heb een klacht doorgezet naar onze terminal in Zwolle. De desbetreffende persoon wordt hierop aangesproken, zodat wij dit in de toekomst kunnen voorkomen. Onze excuses voor deze vervelende ervaring! Met vriendelijke groet, Manon namens het webcare team van DHL Parcel

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat DHL een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

DHL

Heeft op 28 juli 2016 om 10:15 geantwoord

Geboden Oplossing:

Goedendag,

Wij hebben geen reactie meer van u mogen ontvangen. We gaan er vanuit dat deze klacht inmiddels dan al is afgehandeld of langs een andere weg voor u in behandeling is genomen. Wij sluiten daarom bij deze de klacht hier op de website.

Met vriendelijke groet,

Carola
Het DHL Parcel webcare team

Alle klachten die gemeld zijn door mitchel.looijen