Klacht: schade terug vragen aan hostnet

op 26 september 2011 over Hostnet in de categorie Websites - Building en Hosting

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik zie dat ik 3 websites heb van Hostnet magic-owls,uilentuintje en roweentjes. Voor 5 jaren vooruit betaald.Tot 2014 zouden deze domijnen actief blijven. Ik heb opgezegd alle domijnen en diensten lopende bij hostnet. Maar dan sluiten ze wel je websites af,dan hoor ik toch als consument een vergoeding van geleden schade te ontvangen,want ik heb nog recht op 3 jaren website bestaan.

Gewenste oplossing

Ik ben het zat,voor mij is de maat helemaal vol.

Bericht van

7 jaren geleden - Geachte klant, Als u in uw klantenportaal van beide klantnummers kijkt ziet u ook dat de domeinnamen nog t/m 2014 op uw naam staan. U heeft echter uw doorstuurdiensten al eerder beëindigd dus de domeinnamen linken niet meer door naar andere websites. U kunt echter t/m 2014 uw domeinnamen nog gebruiken.

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Hostnet in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Hostnet een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Hostnet

Heeft op 27 september 2011 om 11:14 geantwoord

Geboden Oplossing:

Zie onze reactie

Alle klachten die gemeld zijn door bestwitches