Klacht: Schade aan dakvorsten na reiniging van de goot.

op 10 september 2016 over UwDakgootSchoon in de categorie Schoonmaakbedrijven

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Na het reinigen van de goot, lagen er gebroken dakvorsten in de tuin tegen de gevel. Hierbij hebben zij geen bericht achtergelaten over het hoe en wat ??? Ik heb een dakdekkersbedrijf in de arm genomen om de staat van het dak te bekijken. (extra onnodige kosten gemaakt hierdoor) De dakdekker vertelde ons dat de sluitstenen van de overgang van dak naar goot, waren beschadigd door brute kracht. En dat hij dit kon zien aan de hand van de staat van de overige sluitstenen die nog totaal in takt waren. En de vier die tegen de gevel stonden, hiervan was er maar één gebroken en de overige drie waren nog helemaal onbeschadigd ??? Waarom dan niet gewoon goed teruggeplaatst door dakgootschoon ???

Toen ik mijn klacht melde aan Dakgootschoon, kreeg ik te horen dat de staat van de sluitstenen al niet helemaal in orde was ??? Waarom liegen tegen een goede klant die nooit zeurt ergens om.

Gewenste Oplossing:

Als ik de bevestiging heb ontvangen dat mijn contract definitief opgezegd is ! ! !

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een email gestuurd naar UwDakgootSchoon over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door Marcel Spoor