Klacht: rug gaatje bij stikcel

op 20 augustus 2016 over Woonsquare in de categorie Meubelwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

kan ik niet beschrijven eerst twee stoelen gehad kapot later de ander kapot allen twee ingeruild voor duurderen stoel hij staat een dag binnen en dan bekijk je de stoel en ja hoor kapot onbegrijpelijk wat een controlle

Gewenste Oplossing:

als alles snel opgelost wordt anders geld terug

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Woonsquare over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Woonsquare in behandeling genomen

Reactie van de melder van de klacht zo snel mogelijk

5 maanden geleden - ik heb bericht gehad van jullie dat er 26/8 iemand zou komen kijken en meteen actie onderneemt zoniet eis ik mijn geld terug dan schakel ik de rechtbijstand verzekering in maar hoop op een goede oplossing th dijt

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat Woonsquare een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Woonsquare

Heeft op 17 november 2016 om 16:01 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Alle klachten die gemeld zijn door zo snel mogelijk