Klacht: Roekeloos rijden

op 28 juli 2016 over Veolia in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

En 27 juli Bus 28 om 9.28 op de Heesberg genomen.
Ik heb een arm in mitella en een tas bij . Chauffeur trekt ruw op, zodat ik naar mijn plek rol en pijnlijk op mijnstoel beland. Bij de rotonde rijdt hij ruw over rotonde. Bij Aveve wil een mevrouw in scootmobiel overstappen , deze moet abrubt remmen en de bus geeft geen voorrang. , mw blijft verwonderd staan.
Ik was blij dat ik op spekholzerheide kon uitstappen. Ik pak de volgende keer toch maar de duitse bus.

Gewenste Oplossing:

Pas wegrijden als oudere nensen zitten.
Fatsoen in het verkeer

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Veolia

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Veolia nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Mjmj_nl