Klacht: retourzending problemen uitbetaling

op 16 december 2017 over VTwonen in de categorie Internetshops - Interieur

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn terugbetaling blijft op behandeling staan. Ik heb al vaak gebeld en iedere medewerker zegt iets anders. Ze zeggen iedere keer ook dat het 3 werkdagen duurt maar deze zijn allang verstreken. Ook heb ik gemaild maar daar krijg je geen enkele reactie op.het wordt doorgegeven aan de financiële administratie maar er gebeurt niks Ik wil dat eindelijk het bedrag van bijna € 150 wordt overgemaakt.

Gewenste Oplossing:

als het bedrag op mijn rekening staat, ik heb lang genoeg gewacht en het mij veel beltegoed gekost. Je staat makkelijk een half uur in de wachtrij. correctieorder 6123915

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over VTwonen

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over VTwonen nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door majanilim