Klacht: Retourzending, geld nog niet ontvangen

op 09 augustus 2017 over Lots of goodies in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 4 juli 2017 heb ik 3 kledingstukken retour gestuurd omdat het niet voldeed aan mijn verwachtingen. Via post NL heb ik gezien dat zij deze op 5 juli 2017 hebben ontvangen. Ik heb deze week een mail gestuurd omdat ik nog steeds (langer dan een maand geleden!) nog geen geld heb ontvangen, helaas heb ik geen antwoord gehad.

Inmiddels is het 19 augustus en nog steeds heb ik geen reactie ontvangen. Geen telefoontje, geen mail (overigens opnieuw weer gemailt) Wat een slechte service!! Lots of goodies heeft dus en haar jurkjes terug en mijn geld nog steeds! Inmiddels dus bijna 2 maand geleden. Graag wil ik zsm mijn geld terug.

Gewenste Oplossing:

Wanneer het geld terug op mijn rekening wordt gestort.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 week geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Lots of goodies

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 dagen geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Lots of goodies nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door EH123