Klacht: reklamatie

op 18 september 2018 over Tele2 in de categorie Alles-in-1

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

inzake tv is 01-01-2016 bij benadering .. er was in voorgaande jaren in verstreken tijd internet maar geen mogelijkheid om tv en radio te kunnen ontvangen .. wellicht verkeerd tele2 derhalve dan ook tegen beter weten in en is derhalve dan ook een opo doro geworden om wat in waan van allesdeskundigheid verkeerd en op zwart zaad zit een graantje mee te laten pikken door bij herhaling bij het al of niet legitieme incasso aan te kloppen en dat op het verkeerde been te zetten inzake navolgend inhoudelijk zijnde : in overleg en overeenstemming ging tele2 akkoord met de beeindiging van abonnementen .. wellicht spelen inzake ervaringsdeskundigheid ook niet alleen navolgend geen onverdienstelijke bij- rollen : https:www.koninklijkhuis.nl https:en.wikipedia.orgwikiKu_Klux_Klan .. dank voor de aandacht …. update tele2 gooit het nu – van 2 walletjes eten – over een andere boeg .. de abonnee financieerdt de contractbreuk – tele2 blijft in gebreke – met een clausule .. niets nieuw onder de zon .. legio goede slechte voorbeelden …. update lees ook kopgeld en het ontspoorde brein .. spinoza verkort : vervloekt bij dag en nacht en als hij neervalt en opstaat en als hij weg gaat en terugkeert zal de heer zijn naam uitwissen en de zonden wassen van de pendanten – lees : geistig behinderten .. inzake het gevolg van niet alleen de gedragingen van niet alleen – top – criminelen en niet alleen de opzettelijke brandstichtingen in niet alleen met name de asbestsaneringen – in het opslagdepot van retour ontvangen apparatuur – een navordering in zake een opzegging in overeenstemming in verstreken tijd onder het mom van contractbreuk .. dank voor de aandacht en de hartelijke groeten ….

Gewenste Oplossing:

dat zal wellicht voor velen die niet tot de aanhang van niet alleen voornoemd en een kwalijke signatuur afhankelijk zijn en niet over allesdeskundigheid beschikken een zure appel zijn .. nogmaals dank voor de aandacht .... update inzake brexit - uk en hermitage eis en weder dienen - en als 020 derhalve dan ook een stalingrad variant geworden is - wellicht al was - zal zich dit ongetwijfeldt uitbreiden .. inzake voorgaand gingen er al tenminste 11 miljoen .. lees niet alleen kopgeld en het ontspoorde brein .... update lees ook voorgaande reklamaties kennisgevingen aangiftes ....

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Tele2

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Tele2 nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door anton groeneveld