Klacht: rekening na anderhalf jaar!

op 06 oktober 2011 over Starglass in de categorie Auto Onderdelen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

op 21-05-2010 reed mijn vrouw de parkeerplaats bij de locale supermarkt op waar ze van starglas stonden.
ze verzekerde mijn vrouw dat als we een glas verzekering voor onze auto hadden dat de reparatie van het steretje in onze ruit vergoed zou worden.
nu anderhalf jaar later” krijgen we alsnog de rekening van 89 euro omdat er op onze verzekering een eigen risico bleek te zitten van 150 euro, deze rekening kwam niet van starglas zelf maar van een advocate kantoor NOME uit nijmegen…. kijk als zij niet mijn vrouw hadden over gehaald met het verhaal dat de rekening zeker betaalt werd door de R.V.S had ze de reparatie nooit” late uitvoeren.
en dan dood leuk anderhalf jaar na dato via een advocaat een rekening sturen….! nou die ga ik dus ff niet betalen dat mag duidelijk zijn!!!

Gewenste Oplossing:

de rekening verscheuren lijkt me de enigste oplossing voor ons!

Alle klachten die gemeld zijn door jos1976