Klacht: Product niet geleverd

op 15 juni 2016 over Voldaan Fashion in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 6 mei een handdoek besteld. Als cadeautje voor een bekende. Inmiddels is het 6 weken later, ben ik diverse mails en telefoontjes verder, en heb ik nog steeds geen handdoek of mijn geld retour. Allerlei smoesjes, waaronder een verhuizing en dat het product “uit een magazijn in Keulen” moest komen. Toezeggingen dat ik bericht zou krijgen, de handdoek verstuurd zou worden of dat contact met mij opgenomen zou worden. Niets dus. Afgelopen week een aangetekende brief gestuurd.
Gedupeerden kunnen zich bij mij melden om collectief actie te nemen tegen dit soort webshops.

Gewenste Oplossing:

Product alsnog leveren of geld terug. Bovendien administratieve kosten vergoeden, en de juridische. Want dit gaat een zaak worden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Voldaan Fashion

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Voldaan Fashion nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door ArthurK