Klacht: Product besteld niets ontvangen

op 06 mei 2017 over Multimediaexpert.nl in de categorie Internetshops - Elektronica

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Eind maart het multimedia product besteld en betaald maar tot heden niets ontvangen. Wel een reactie gehad van dat ze het product niet mogen leveren. Hierop gevraagd wanneer ik mijn geld terug gestort krijg maar tot heden geen reactie gehad op mijn mail. Hallo mensen, misschien wordt ons geld gebruikt om Erdogan te sponsoren.

Gewenste Oplossing:

Totaal ontevreden en hoop dat ik mijn geld zo snel mogelijk terug krijg.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Multimediaexpert.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Multimediaexpert.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door opariama