Klacht: probleem met opzeg abonnement

op 03 oktober 2016 over Parship in de categorie Datingsites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste,

Ik heb reeds maanden geleden mijn abonnement opgezegd bij parship; ik merk echter op dat er nog steeds bedragen van mijn rekening worden opgenomen ondanks het feit dat ik reeds 3 x een mail heb gestuurd met aanvraag om mijn abonnement op te zeggen Ik dacht dat alles in orde was gezien ik reeds maanden geen toegang heb op jullie site
Mijn login = PBZ672Z5 mijn email = isabel.alluyn@yahoo.com
Gelieve mij zo spoedig mogelijk te antwoorden vooraleer ik gerechtelijke stappen onderneem

Met vriendelijke groeten

Gewenste Oplossing:

niet

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 weken geleden - Ik heb een email gestuurd naar Parship over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 weken geleden - Deze klacht is zojuist door Parship in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 weken geleden - We hebben bericht ontvangen dat Parship een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Parship

Heeft op 04 oktober 2016 om 09:06 geantwoord

Geboden Oplossing:

Geachte mevrouw,

Wij hebben uw opzegging per einde van onze overeenkomst op 21.08.2017 bevestigd. Dit, aangezien u een premium-lidmaatschap voor 24 maanden heeft besteld met 3-maandelijkse betaaltermijnen, ofwel per kwartaal.
Uw profiel is toegankelijk. Bij vragen / inlog-problemen kunt u contact opnemen met de klantenservice van PARSHIP: klantenservice@parship.be

Met vriendelijke groeten,

Nico Teeuwen
PARSHIP WebCare

Alle klachten die gemeld zijn door PBZ672Z5