Klacht: Probleem met de tracball

op 15 oktober 2011 over Kappers algemeen in de categorie Kappers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Wanneer het belsignaal gaat, en je neemt hem uit je zak of je tas,dan gaat het signaal weg. Dan komt het terug,maar duw je toevallig op de tracball,dan is mijn contact weg. En dat vindt ik heel vervelend. Misschien moet ik iets uitschakelen of iets anders. In de winkel weten ze ook niet veel,omdat het een nieuw toestel is. hopelijk kunnen jullie het mijn uitleggen ( mijn gsm zit niet in zijn houder ,en alles is daarvoor aangepast).

Gewenste Oplossing:

Dat jullie kunnen zeggen wat ik moet uit of in moet stellen. Ik heb een zaak,en ik moet continu mijn klanten terug opbellen. En dat wordt een dure zaak.

Alle klachten die gemeld zijn door Chinouck