Klacht: prijsverschil camel shag

op 26 mei 2016 over Camel in de categorie Sigaretten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Pakje camel shag 50 gram (vol) kost 7.20 euro. Pakje camel shag 60 gram (vol) kost 8,50 euro. Dus 10 gram kost 1,30 euro. 50 gram moet dus kosten 6,50 euro, doch ik betaal 7,20 euro. 60 gram gram moet dus kosten 7,80 euro. Bij beiden betaal ik dus 0,70 eurocent teveel.

Gewenste Oplossing:

Wanneer ik antwoord krijg en ik in het gelijk wordt gesteld en het verschil wordt verrekend.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Camel over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Camel in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door m.vanveen2@telfort.nl